Jump to content

StylleJabba

~Fondator~
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ai primit raspunsul T/C (Topic inchis)
 2. Salut , membrii factiunii ii poti vedea din comanda /members doar daca sunt online, pentru a vedea toti membrii factiuni va trebui sa accesezi www.rullplay.ro/panel cand va fii terminat , momentan se lucreaza la el.
 3. te contactez in joc .
 4. te contactez in joc .
 5. te contactez in joc pt test
 6. Te contactez in joc pentru test !
 7. Te contactez in joc pentru test!
 8. CEREREA O VETI PUNE IN ACEST TOPIC CU REPLY , MODELUL TREBUIE RESPECTAT Personal: Nume si Prenume : Varsta: Cat timp petreci pe San Andreas Multi Player : Despre: Poza /stats , sau va da adminul check daca nu reusiti sa incarcati poza: Numele contului pe care vrei admin: Ai experienta in administrare?: Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui administrator?: Ce ai face pentru server : De ce ai vrea sa fi admin pe acest server: Cerinte pentru a fii acceptat ca ADMIN: - Trebuie sa fii activ pe Forum / Server. - Nu insista asupra faptului ca un Admin trebuie sa uite la cerere imediat dupa ce ai facut-o, nu-l teroriza pe FORUM,FACEBOOK,JOC, cea mai posibila varianta este sa fi-ti respins. - Daca ati fost respins, puteti reveni peste 48h cu o alta cerere. - Daca ati fost acceptat in teste, contactati un Administrator / Owner pentru a da testele. - Level-ul minim 7 pentru cerere.
 9. Salut , deoarece dorim promovarea comunitatii rullplay romania pentru sustinerea ei , cat si a serverului de samp , cine isi va face cont pe forum primeste 20kk in joc , astept raspuns in topic cu numele din joc !
 10. Salutare dragi membrii ai comunitatii RuLLPlay.RO, astazi o sa va pun Gamemodeul facut de DrOOm. Este un gamemode asemanator serverului Nephrite. Joburi generale! pizza boy: sistem treasure hunt! [creat de mine] .Am mutat pizza boy / cnn / o benzinarie / 2 24/7 / banca / dealership in San Fierro! Schimbat spawn! Sistem de aplicatii direct din joc! credite: s4urik! Adaugat vipname pe Turismo / Comet! Adaugata comanda /aclear! Shop: Treasure shop: Adaugata mapa Fy_snow la paitntball! DealerShip: Vipname pe Comet: Adaugate 2 culori noi la vipname ! Aqua si ROZ Schimbat speedometrul! Baza de date girlshare.ro/3489882726 Panel: http://www.girlshare.ro/3489943510.9 PS : Panelul este inca in BETA, orice bug raportati-l aici! Gamemode girlshare.ro/3489882860.2 VirusTotal:virustotal.com/en/file/cfdff8b…afff/analysis/1499873145/ Un +1 nu ar strica. @DanielAdv Credite DrooM
 11. Descrierea problemei: Codul/sursa: Ce am incercat sa fac: Poza(daca este cazul):
 12. CEREREA O VETI PUNE IN ACEST TOPIC CU REPLY , MODELUL TREBUIE RESPECTAT Personal: Nume si Prenume : Varsta: Cat timp petreci pe San Andreas Multi Player : Despre: Poza /stats , sau va da adminul check daca nu reusiti sa incarcati poza: Numele contului pe care vrei lider: La ce factiune vrei sa fi lider(Doar Cele Pasnice aici): Ai experienta in conducerea unei factiuni?: Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui lider?: Ce ai face pentru factiune / server : De ce ai vrea sa fi lider in aceasta factiune: Cerinte pentru a fii acceptat ca Lider: - Trebuie sa fii activ pe Forum / Server. - Nu insista asupra faptului ca un Admin trebuie sa uite la cerere imediat dupa ce ai facut-o, nu-l teroriza pe Y/M, Skype, cea mai posibila varianta este sa fi-ti respins. - Daca ati fost respins, puteti reveni peste 48h cu o alta cerere. - Daca ati fost acceptat in teste, contactati un Administrator / Owner pentru a da testele. - Level-ul minim 7 pentru cerere lider.
 13. CEREREA O VETI PUNE IN ACEST TOPIC CU REPLY , MODELUL TREBUIE RESPECTAT Personal: Nume si Prenume : Varsta: Cat timp petreci pe San Andreas Multi Player : Despre: Poza /stats , sau va da adminul check daca nu reusiti sa incarcati poza: Numele contului pe care vrei lider: La ce factiune vrei sa fi lider(Doar Hitman aici): Ai experienta in conducerea unei factiuni?: Care crezi ca sunt principalele atributii ale unui lider?: Ce ai face pentru factiune / server : De ce ai vrea sa fi lider in aceasta factiune: Cerinte pentru a fii acceptat ca Lider: - Trebuie sa fii activ pe Forum / Server. - Nu insista asupra faptului ca un Admin trebuie sa uite la cerere imediat dupa ce ai facut-o, nu-l teroriza pe Y/M, Skype, cea mai posibila varianta este sa fi-ti respins. - Daca ati fost respins, puteti reveni peste 48h cu o alta cerere. - Daca ati fost acceptat in teste, contactati un Administrator / Owner pentru a da testele. - Level-ul minim 7 pentru cerere lider.

Instant Gaming

Partener official al acesteii companii

×
×
 • Create New...

Important Information

Informații importante