Jump to content

ValyTM

👑 Admin Server Query 👑
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Days Won

  4

ValyTM last won the day on December 28 2018

ValyTM had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About ValyTM

 • Rank
  Fondator RullPlay Trans

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ValyTM

  Anunt important

  RullPlay Trans din data de 1.10.2018 cei care sunt inscrisi in firma Rullplay Trans va incepe activitatea cu cei care sunt prezenti si sa nu uitati primi 3 di top vor avea un Farming Simulator 2019 drept cadou acest cadou este valabil din data de 1.10.2018
 2. ValyTM

  RullPlay Trans

  Zi de zi, pe drum ca acasă. O companie de succes garantează calitatea performanței sale printr-o serie de argumente solide. Pentru un transportator de dimensiunile noastre, ei au devenit certitudini. "RullPlay Trans Romania" este liderul absolut al transportului rutier pentru comunitatea romaneasca de camioane Euro Truck Simulator 2. "RullPlay Trans Romania", o tânara companie care si-a inceput activitatea pe data de 05.11.2017 cu Euro Truck Simulator 2 si To Community doar câteva luni de funcționare, are legături și rute zilnice pentru transportul mărfurilor în întreaga Europă și este recunoscută pe plan internațional. Acesta este modul în care ne prezentăm pe scurt.

About Us

RullPlay Trans este o comunitate care este destinat să dezvolte lumea de comunități on-line, este încercarea de a oferi utilizatorilor un joc mai placuta prin servere afiliate și de a menține o atmosferă caldă și prietenoasă.
×
×
 • Create New...

Important Information