Jump to content

SCS Merch Shop: sfârșitul unui capitol


ValyTM

77 views

Miercuri, 26 august 2020

SCS Merch Shop: sfârșitul unui capitol

 
În 2017, după ce am întâlnit mulți fani în timpul călătoriilor noastre #SCSOnTheRoad și am ascultat ideile lor despre mărfurile oficiale, am încercat ideea unui magazin electronic oficial.

După trei ani de muncă și efort, am ajuns la concluzia că trebuie să ne mutăm și să ne concentrăm atenția către alte domenii.
 
Blog_banner_eshop_closure.jpg
 
De-a lungul anilor, am vândut mii de articole și credem că i-am bucurat pe mulți dintre fanii noștri. Deși nu ne așteptam ca vânzările de merch să devină un generator masiv de profit pentru noi, din păcate, volumul de merch nu a fost niciodată suficient de mare pentru a susține personalul cu normă întreagă; dar întotdeauna suficient de mare pentru a ocupa prea mult timp din lățimea de bandă part-time pe care am putea să o dedicăm pregătirii și expedierii coletelor și a tuturor documentelor.

În cele din urmă, luând în considerare toată munca grea și orele lungi pe care trebuie să le turnăm în magazinul nostru electronic , ne-am dat seama că aceasta nu este cea mai bună investiție a timpului nostru. Deci, cu o inimă grea, vă anunțăm:

Magazinul oficial de software SCS se va închide pe 30 noiembrie la 23:59 UTC. Orice comandă făcută după această dată nu va fi acceptată sau finalizată. 

Cu toate acestea, într-o notă mai pozitivă, până în acel moment, vom găzdui mai multe vânzări de lichidări și oferte speciale în întreaga noastră gamă de produse ETS2, ATS și SCS Software. De la hanorace la cani de cafea, totul trebuie să meargă! Deci, asigurați-vă că verificați des eshop.scssoft.com pentru a vedea cea mai recentă ofertă. Va fi ultima dvs. șansă să dețineți o bucată de marfă SCS pentru dvs. (cu excepția cazului în care ne întâlniți pe drum!), Așa că asigurați-vă că plasați comenzile înainte de a fi prea târziu.
 
banner_HOT-_SALE_kids.jpg
banner_HOT-_SALE_acessories.jpg
 
De fapt, după cum probabil ați observat, unele dintre aceste vânzări de lichidare și oferte speciale de reduceri au avut deja loc și sunt live acum!
 
banner_HOT-_SALE_mugs.jpg
banner_HOT-_SALE_tshirts.jpg

Dacă nu faceți o comandă la timp, atunci nu intrați în panică! Acesta nu este sfârșitul definit al merch-ului nostru. Încă intenționăm să producem noi modele de tricouri, căni noi și șepci și multe altele. Echipa SCS de aici este mândră să ne poarte lucrurile și am produce noi modele pentru nevoile propriei noastre echipe.

Încă vrem și ne așteptăm să ne surprindem testerii beta voluntari ai comunității și cei mai activi traducători ai comunității noastre cu pachete surpriză ocazionale. Dar, mai degrabă decât să trecem prin toate dificultățile de a ne vinde produsele online, ne vom limita la a le folosi, ocazional, ca recompense pentru competiții și evenimente online, sau ca oferte gratuite pentru a le oferi fanilor care ne vizitează pe măsură ce călătorim prin lume și vizităm evenimente din industria jocurilor și transporturilor. Sperăm că un astfel de moment va reveni din nou anul viitor odată ce lumea va fi din nou în siguranță de Covid-19.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul dvs. continuu și vă mulțumim pentru înțelegere.
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante