Jump to content

1.38 Actualizare dezvoltare


ValyTM

197 views

Salutari!

La fel ca în  actualizarea  noastră  anterioară  pentru versiunea de joc 1.37, suntem încântați să anunțăm actualizarea noastră pentru versiunea 1.38 de joc.

Odată cu lansarea American Truck Simulator 1.38 pe 14 iulie și Euro Truck Simulator 2 1.38 pe 21 iulie, comunitatea este mai deschisă cu mai multe părți, în continuare, mai multe versiuni recente despre TruckersMP pentru lună.

Deși este important să ne pregătim acum, sunt dorit să fim clari cu privire la progresele noastre curente și să fie explicate de a menține o perioadă excepțională de timp.

POSTER

Deși ar trebui să existe o schimbare mai mare în 1.38 de îngrijire care să poată provoca sau întoarce progresul nostru, există mai multe schimbări în domeniul culiselor pentru îngrijirea software-ului SCS le-a împărțit în ultimele versiuni.

FMOD nu a existat încă un factor major pentru dificultăți actualizate multiplayer, prin faptul că poate modifica modificări ulterioare, precum și erorile cunoscute despre „sunetelor buze” care apar în apropierea altor jucători.

Pentru a răspunde la întrebările populare, sunt enumerate răspunsurile noastre mai jos.  Desigur, dacă există întrebări suplimentare pe care să le îngrijim să le punem, sunteți bine să fie publicate pentru  subiectul forumului  nostru  .  Vom monitoriza subiectele în privința lor și să vă răspundeți mai multe posibilități de curând.


 

Când se dorește lansarea suportului multiplayer pentru 1.38?

În prezent, se așteaptă sfârșitul lunii august / începe lunile septembrie.  În ceea ce privește acest lucru este mai târziu, în timp ce se poate prezenta mai mulți dintre voi, dar există semnale pentru a actualiza această prioritate pentru un dezvoltatorilor noștri.

De ce este important să se actualizeze mult timp?

În acest moment, doar dezvoltatorul principal „mwl4” sunt cunoscute, abilități și instrumente pentru pregătirea portului la 1.37 la 1.38.  Pe lângă el, îngrijesc lucrul actualizarea, sunt angajate personal în lumea reală.

Întreaga echipă este posibilă de maximă capacitate, dar nu putem limita sarcinii minore.

În cazul în care sunteți curășiți în legătură cu un sistem nou, trebuie să putem aduce un modul multiplayer pentru cele mai recente versiuni recente, consultați videoclipul aici:  [Dezvoltare video] Portarea ETS2MP la patch-ul 1.14.  Deși în urmă cu cinci ani, nu se poate oferi un obiectiv complex în ceea ce privește importanța noastră.

Cum pot fi la curent cu informații despre asistența multiplayer 1.38?

Vă vom asigura că sunteți informații, păstrând actualizarea canalelor periodice de socializare și informații.

Consultați mai jos jos:

TruckersMP News  |  Anunțuri de folos (forumuri)  |  Discordie  |  Twitter  |  Instagram  |  Facebook

Sunt actualizate deja la 1.38, cum pot juca pe serverele multiplayer?

De multe ori multiplayer nu a acceptat versiunea actuală de la 1.38, poate fi redus până la versiunea jocului tău.

Sunt oferit un ghid cu privire la modulul unei jocuri de scădere la 1.37 aici:  Cum să downgrade

Puteți consulta, de  asemenea,  ghidul nostru video despre cum să fie downgrade, aici:  Cum să: Îngrășați jocul tau  .

Vor fi suportat ProMods 2.46?

ProMods 2.46 nu este încă compatibil cu versiunea de joc 1.38.  Serverele noastre multiplayer ProMods nu vor fi disponibile până la lansarea actualizării lor de compatibilitate 1.38 și testează multiplayer.

Va fi acceptat DLC „Idaho”?

Noul DLC Idaho va fi acceptat împreună cu versiunea actualizare multiplayer 1.38.

Efectul de sunet în claxonului va fi remediat în timpul actualizării?

Aceasta este o problemă continuă pentru îngrijirea dezvoltatorilor sau abordării.  Este o cauză de restricție pentru noului motor de sunet (FMOD), o îngrijire a sunetelor este redusă simultan.

Datorită complexului pentru îngrijirea FMOD sau introduce, nu se poate stabili timpul pentru actualizarea 1.38 multiplayer.  Căutăm în mod activ sau soluție pentru o restricție ocoli pentru FMOD, dar este o sarcină extremă a complexului.


 

Această informație poate fi actualizată în urma multiplayer 1.38.

Înțelegem frustrările dvs. față de asistență multiplayer timp de 1,38 timp.  Se depun eforturi pentru a se actualiza în fiecare zi pentru a ne asigura că poate fi cea mai recentă versiune pentru a putea mai curând posibilitățile.

Din păcate, 1.37 și 1.38 au introdus sau mulțime de probleme se complică în ceea ce privește codul de fonduri, ceea ce poate să le creeze în curs de dezvoltare nu este posibil să se aloce mult timp pentru a rezolva mai mult înaintea unei lansări actualizate.

Răbdarea și în interiorul dvs. sunt apreciat!  Multumesc.

-RullPlay Trans 

 

->  Vizualizare postare pe pagina principală

  •  

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante