Jump to content

Euro Truck Simulator 2 1.37 Release


ValyTM

237 views

Marți, 5 mai 2020

Euro Truck Simulator 2 1.37 Release

 
După multe testări, feedback, corectare și reglare fină, suntem încântați să anunțăm sosirea actualizării 1.37 pentru Euro Truck Simulator 2! 
 
blog_ETS2_1_37_update.jpg
 
Dorim să mulțumim fiecăruia dintre voi pentru tot ajutorul acordat cu rapoartele de erori, opiniile și feedback-ul general în timpul Beta deschisă. Sperăm că acum puteți începe să vă bucurați pe deplin de noile funcții incluse în această actualizare.
 

Caracteristica principală inclusă cu această actualizare este implementarea noului nostru motor de sunet FMOD; care redefinește radical modul în care amestecăm sunetele vehiculului și ale mediului. Această actualizare include sunete revizuite ale motoarelor de camioane, sunete noi pentru majoritatea AIs (inclusiv trenurile), efecte sonore reverb în tuneluri, noi sunete de trecere a trenurilor, includerea unui efect Doppler adevărat pentru vehiculele care trec și multe altele. Acest lucru aduce, de asemenea, o serie de opțiuni de sunet noi pentru utilizatorii accesați din meniul principal, ceea ce vă permite să reglați mai multe sunete individuale după bunul plac.
 
06.jpg

Deși încă mai există o mulțime de modificări de făcut și mai multe sunete pentru a ajunge, aceasta este doar prima fază. Vom continua să îmbunătățim pe baza feedback-ului și să punem în aplicare modificările pe parcursul anului următor.

Ca beneficiu de noua abordare de amestecare a sunetului, suntem bucuroși să vă aducem ferestre de camion pe care le puteți deschide! Acum vă puteți bucura de continuitatea nivelurilor de sunet între o cabină bine izolată, cu geamurile închise și traficul roaring venind din exterior atunci când derulați geamurile până la capăt. Încearcă-l mai ales atunci când lovești ora de vârf pe drum sau la o intersecție mare.

 
05.jpg

Un alt plus care vine odată cu această actualizare este „caracteristica noastră de tip„ walk-around ”. Lumea noastră de jocuri nu este în general concepută pentru explorarea pe jos, dar considerăm că fanii ar putea aprecia o nouă perspectivă mai atentă pentru a-și vedea mașinile preferate în magazinul de upgrade. Apropiați-vă poate fi de folos atunci când trebuie să vă reglați echipamentul și să potriviți culoarea jantelor cu vopseaua cabinei. Iată-ne, așadar, cu o mică caracteristică bonus de 1,37, o modalitate alternativă de a controla camera în serviciul jocului și în browserul vehiculului. A trebuit să reproiectăm scena „garajului” puțin pentru a face mai mult spațiu și mod pentru camerele de luat vederi, sperăm că o să o apreciați.
 
07.jpg

Îți este foame de mai mult? Atunci pregătește-te pentru niște rezervoare de mâncare! Și ne referim la literalmente tancuri alimentare, deoarece, cu această actualizare, puteți deține în sfârșit acest nou tip de remorcă. Aceste frumuseți au fost foarte solicitate de ceva timp și așa suntem bucuroși și mândri că le putem aduce pentru tine, #BestCommunityEver!
 
04.jpg02.jpg
01.jpg04.jpg

De asemenea, suntem încântați să vă aducem o reeditare a 4 orașe franceze în 1.37. Metz, Reims, Strasbourg și Dijon vor primi o bucată proaspătă de vopsea cu o refacere a drumurilor sale cărora li s-a arătat un aspect nou. Sperăm că veți face timp pentru a verifica aceste zone reîmprospăteze și a ne trimite informațiile dvs. din prima vizită pe canalele noastre de socializare.
 
001Aeut2_hq_5e384196_18.jpg002Aeut2_hq_5e384413_09.jpg
003Aeut2_hq_5e384459_14.jpg004Aeut2_hq_5e384561_16.jpg
005Aeut2_hq_5e3845f1_13.jpg006Aeut2_hq_5e384795_09.jpg
007Aeut2_hq_5e384a1b_15.jpg008Aeut2_hq_5e384ad0_09.jpg

Și nu în ultimul rând, suntem încântați să anunțăm viitoarea sosire a asistenței oficiale pentru ASUS Aura pentru Euro Truck Simulator 2. Produsele acceptate includ tastaturi ASUS, șoareci, mouse-uri RGB și multe altele. Acest lucru aduce un nou nivel de imersiune în experiența dvs. de camion cu includerea suportului RGB. Vă puteți aștepta să vedeți o postare pe blog cu mai multe detalii despre integrare și funcțiile care vin cu ea în viitorul apropiat.

Pentru a sărbători această nouă colaborare, am lansat o lucrare de vopsea foarte specială ASUS ROG pentru Mercedes-Benz New Actros, care este acum disponibil la Atelierul Steam pentru Euro Truck Simulator 2.

Euro Truck Simulator 2 - ASUS ROG Paint Job MOD

Acum puteți face camion cu stil cu configurarea dvs. ASUS RGB și cu vopseaua ASUS ROG! Adăugă un pic suplimentar la imersiune, nu-i așa?
 
EURO-Truck_2.jpg
 
HARTĂ
 • 4 orașe franceze s-au retras (a se vedea aici pentru mai multe detalii)
VEHICULE
 • Remorcă rezervor alimentar (proprietar)
 • Rezervor alimentar (proprietar) pentru Schwarzmüller DLC
CARACTERISTICI
 • Implementarea FMOD cu toate sunetele existente și puține îmbunătățiri
 • Ferestre deschise pe toate camioanele (cu FMOD)
 • Mișcarea AI și comportamentul sunetului îmbunătățit (cu FMOD)
 • Cameră de mers pe jos în ecranul de configurare al camionului sau al remorcii (plus scenă pentru garaj nou)
 • Se adaugă inspecția tehnică a vehiculelor pe stațiile de cântărire obligatorii (remorcă ilegală, vehicul avariat).
 • S-au adăugat amenzi progresive de viteză.
 • Actualizate imagini de ecran de încărcare de înaltă rezoluție
 • Suport de feedback color pentru ASUS ROG Strix (ASUS Aura Ready)
TRATAREA OCHILOR TOBII
 • Funcția cheie de pauză de urmărire a ochilor a fost fixată
 • Pauză de urmărire automată în timp ce jocul este întrerupt / în interfață de utilizator
 • Setează vizibilitatea tastelor rapide în UI
MOD
 • Ingame sună complet reimplementat pentru FMOD
 • Date privind intervalul de putere al motorului (în loc de valoarea de impuls)
 • Animația gabaritului de temporizare a gazelor de evacuare
 • Ajustarea datelor AI (puterea motorului în loc de cuplul și cutia de viteze, înlocuirea vehiculului de masă pentru remorci)  
Pentru a vă bucura de actualizarea 1.37, asigurați-vă că OPT OUT de ramuri beta și jocul dvs. va fi actualizat automat pe Steam.

Pentru ediția veche a modelului Steam a ETS2, actualizarea ar trebui să fie gata în câteva zile.
 
Este posibil ca unele mod-uri să nu fi fost încă surprinse - această actualizare le poate sparge în mod eficient. Așa că nu uitați că puteți rămâne întotdeauna pe 1,36 sau o ramură chiar mai veche. Modul de a le accesa și selecta este: client Steam → BIBLIOTECA → faceți clic dreapta pe Euro Truck Simulator 2 → Proprietăți → fila Betas → selectați versiunea dorită.
 
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

Informații importante