Jump to content

ETS2 1.37 Open Beta este aici!


ValyTM

214 views

Marți, 7 aprilie 2020

ETS2 1.37 Open Beta este aici!

 
Suntem încântați să vă aducem mult așteptatul 1.37 Open Beta pentru Euro Truck Simulator 2 , această actualizare aduce multe funcții noi, inclusiv o actualizare a 4 orașe franceze. Comunitatea noastră va juca un rol important în timpul acestei versiuni beta deschise, deoarece vă invităm să vă oferiți feedback - ul și să raportați erorile prin forumurile noastre oficiale. Așadar, dacă sunteți gata să explorați ultimele noastre lucrări și să dați o mână de ajutor, vă rugăm să citiți mai jos, deoarece vă prezentăm principalele caracteristici ale acestei noi actualizări interesante.
 
blog_ETS2_1_37_open_beta.jpg
Să începem cu prima caracteristică majoră, un nou motor de sunet, cu care mulți pot fi deja familiarizați cu ATS 1.37 Open Beta (pe care îl puteți găsi aici ). Aceasta este prima fază planificată de aducere a sunetelor noi și mai bune la jocurile noastre. Odată cu actualizarea 1.37, redefinim radical modul în care amestecăm sunetele vehiculului și ale mediului, întrucât ne schimbăm să avem două seturi de sunet separate pentru interiorul și exteriorul camionului dvs. la un nou sistem care se bazează pe un set SFX unificat cu diferite filtre și efecte aplicate asupra acestuia în timpul compoziției finale.

De asemenea, vă puteți aștepta să sunete noi pentru majoritatea AIs (inclusiv trenuri) și să experimentați pentru prima dată un efect Doppler adevărat. Vă rugăm să rețineți că oricare dintre aceste sunete noi pot fi în continuare supuse unor modificări suplimentare în funcție de feedback-ul dvs.
 
Ca beneficiu al noii abordări de amestecare a sunetului, suntem bucuroși să vă oferim o caracteristică foarte așteptată, deschizându-vă ferestrele camionului! Acum vă puteți bucura de continuitatea nivelurilor de sunet între o cabină bine izolată, cu geamurile închise și traficul roaring venind din exterior atunci când derulați geamurile până la capăt. Încercați-l mai ales atunci când atingeți ora de vârf pe drum sau într-o intersecție mare.
 
05.jpg
Înapoi la cel mai important lucru, ajutorul tău! Vom lansa astăzi această versiune beta deschisă, având în vedere modificările de sunet. Schimbările sunt radicale din punctul lor de vedere, deoarece vor trebui să învețe din nou o mulțime de tehnici utilizate. Apreciem pasiunea și dăruirea comunităților noastre de modding și ne așteptăm ca modders să poată ridica bară din nou, pe măsură ce se familiarizează cu noua modalitate de implementare a sunetelor în joc. Înțelegem pe deplin că, chiar dacă sunetul motoarelor noastre a fost înregistrat folosind instrumente profesionale, vor exista întotdeauna unii membri ai #BestCommunityEver cărora le plac mai bine unele dintre modurile de sunet. Și este în regulă. Toată lumea are un gust ușor diferit, nu?

Așteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul dvs. și critici constructive pentru a putea repeta acolo unde este nevoie. Deoarece programatorii și tipii noștri SFX au investit deja o cantitate imensă de timp în această caracteristică, înțelegem că mai este multă muncă în fața noastră. Dacă doriți să citiți mai multe și să ne ajutați cu această sarcină, vizitați wiki-ul dedicat modding la acest link . Mai multe informații vor fi adăugate acolo odată cu progresul.
 
06.jpg
O altă completare despre care ați auzit este „funcția de plimbare”. Lumea noastră de jocuri nu este în general concepută pentru explorarea pe jos, dar ne gândim că fanii camioanelor pot primi o nouă perspectivă mai atentă pentru a vedea mașinile lor preferate și pentru a aprecia cât de impresionante arată. Apropiați-vă poate fi de folos atunci când trebuie să vă reglați echipamentul și să potriviți culoarea jantelor cu vopseaua cabinei. Iată-ne, așadar, cu o mică caracteristică bonus de 1,37, o modalitate alternativă de a controla camera în serviciul jocului și în browserul vehiculului. A trebuit să reproiectăm scena „garajului” puțin pentru a face mai mult spațiu și mod pentru camerele de luat vederi, sperăm că o să o apreciați.
 
07.jpg
Îți este foame de mai mult? Atunci pregătește-te pentru niște rezervoare de mâncare! Și ne referim la literalmente tancuri alimentare, deoarece, cu această actualizare, un nou tip de remorcă este disponibil pentru a fi cumpărat. Aceste frumuseți au fost foarte solicitate de ceva timp și așa suntem bucuroși și mândri că le putem aduce pentru tine, #BestCommunityEver!
 
01.jpg
02.jpg
04.jpg
03.jpg
 
De asemenea, suntem încântați să vă aducem o reeditare a 4 orașe franceze în 1.37. După cum vă puteți aminti de blogul nostru anterior , orașele Metz, Reims, Strasbourg și Dijon vor primi o bucată proaspătă de vopsea cu o refacere a drumurilor sale cărora li s-a arătat un aspect nou. Veți observa, de asemenea, că multe dintre modelele de vegetație mai vechi au fost înlocuite cu modele mai noi, împreună cu unele dintre materialele de teren care au fost actualizate. Dar asta nu este totul, veți constata, de asemenea, că unele dintre semnalele de circulație au fost comutate cu active mai noi pentru a reprezenta cu exactitate zona, împreună cu una dintre intersecțiile rutiere care și-a reproiectat dispunerea. 
 
001B.jpg001A.jpg
002B.jpg002A.jpg
Suntem bucuroși să anunțăm viitoarea sosire a asistenței oficiale pentru ASUS Aura Ready în Euro Truck Simulator 2. Produsele acceptate includ tastaturi ASUS, șoareci, mouse-uri RGB și multe altele. Acum puteți face camion cu stil cu configurarea dvs. ASUS RGB! Adăugă un pic suplimentar la imersiune, nu-i așa?
 
 
 
EURO-Truck_2.jpg

Changelog:
 
 
HARTĂ
 • 4 orașe franceze s-au retras (a se vedea aici pentru mai multe detalii) 
VEHICULE
 • Remorcă rezervor alimentar (proprietar)
 • Rezervor alimentar (proprietar) pentru Schwarzmüller  DLC
CARACTERISTICI
 • Implementarea FMOD cu toate sunetele existente și puține îmbunătățiri
 • Ferestre deschise pe toate camioanele (cu FMOD)
 • Mișcarea AI și comportamentul sunetului îmbunătățit (cu FMOD)
 • Camera de mers pe jos în ecranul de configurare al camionului sau al remorcii (plus noua scenă a garajului)
 • Se adaugă inspecția tehnică a vehiculelor pe stațiile de cântărire obligatorii (remorcă ilegală, vehicul avariat).
 • S-au adăugat amenzi progresive de viteză.
 • Imagini actualizate de ecran de încărcare de înaltă rezerve
 • Suport de feedback color pentru ASUS ROG Strix (ASUS Aura Ready)
TRATAREA OCHILOR TOBII
 • Funcția cheie de pauză de urmărire a ochilor a fost fixată
 • Pauză de urmărire automată în timp ce jocul este întrerupt / în interfață de utilizator
 • Setează vizibilitatea tastelor rapide în UI
MOD
 • Ingame sună complet reimplementat pentru FMOD
 • Date privind intervalul de putere al motorului (în loc de valoarea de impuls)
 • Animația gabaritului de temporizare a gazelor de eșapament
 • Ajustarea datelor AI (puterea motorului în loc de cuplul și cutia de viteze, înlocuirea vehiculului de masă pentru remorci)  
Așadar, bucurați-vă de toate completările noi, dar vă rugăm să vă amintiți: este doar o versiune beta deschisă, nu o versiune publică stabilă - deci puteți întâmpina erori, instabilitate, blocaje sau blocaje. Este complet în regulă dacă doriți să așteptați lansarea finală. Dar dacă sunteți interesat să ne ajutați să mergem mai repede acolo, vom aprecia toate feedback-urile dvs. pe forumul nostru și rapoartele de eroare din această secțiune. Vă rugăm să consultați wiki-ul nostru modding pentru a obține detalii referitoare la mods pentru joc. Dacă doriți să participați la versiunea beta deschisă, puteți găsi această versiune în filiera public_beta de pe Steam. Modul de accesare este următorul: client Steam → BIBLIOTECA → faceți clic dreapta pe Euro Truck Simulator 2 → Proprietăți → fila Betas → public_beta → 1.37 beta publică. Nu este necesară parola.
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

Informații importante