Jump to content

Deșerturile din Peninsula Iberică


ValyTM

308 views

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marți, 17 martie 2020

Deșerturile din Peninsula Iberică

 
A Fistful of Dollars, Winnetou Return and Once Upon a Time in West; toate sunt filme celebre care se bazează în vestul sălbatic din vestul Americii, cu filmări tradiționale de cowboy și close-up-uri ale ochilor sclipitori (iao-haw!). Dar știați că toate aceste clasice Eurowestern au fost filmate în deșerturile fierbinți și prăfuite ale Spaniei?
 
eut2_hq_5e6f8c1d_12.jpg

Situat în sud-estul Iberiei și adesea poreclit „singurul deșert al Europei continentale”, veți găsi deșertul Tabernas, o parte uscată, dar frumoasă a continentului spaniol. Această parte a Iberiei va fi, de asemenea, primul climat deșert prezentat vreodată în Euro Truck Simulator 2; și oferă un contrast foarte unic cu pădurile luxuriante și verzi care domină restul continentului.
 
 
eut2_hq_5e540f0f_09.jpg
 
eut2_hq_5e6f8d07_16.jpg
eut2_hq_5e6f8ef6_16.jpg
 
În aceste zone de deșert, soarele strălucește peste 3.000 de ore pe an și vede până la 240 mm precipitații anuale (cu excepția cazului în care răsuciți alunecătorul de ploaie), așa că asigurați-vă că aduceți multă apă potabilă și protecție solară în călătoria dvs., deoarece temperaturile pot se ridică până la 51 ° C, dar până la -1 ° C în timpul iernii. Aceste clime extreme fac pentru terenul aspru, în care crește foarte puțină vegetație.
 
eut2_hq_5e540b8e_17.jpg

Așadar, indiferent dacă călătorești sau faci traseul scenic, asigură-te că ai locații pentru filme celebre, tumbleweed și cowboys ... pentru că acest oraș nu este suficient de mare pentru noi doi, partenere.

Nu uitați să consultați Instagram-ul , Facebook-ul și Twitter-ul nostru pentru mai multe imagini exclusive care nu se găsesc pe acest blog!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante