Jump to content

Adaptarea la vremuri dificile


ValyTM

230 views

Luni, 16 martie 2020

Adaptarea la vremuri dificile

 
În urma preocupărilor crescute și copleșitoare cu privire la noul coronavirus, a trebuit să ne adaptăm la noua situație.
 
response_blog_banner.jpg

Începând de astăzi, toți angajații studioului Praga SCS Software au trecut la birou. Săptămâna trecută, miercuri, am încercat un test de o zi, cu întreaga companie care lucra de acasă pentru a testa apele; iar joi și vineri, deja ambalam computere, hardware și ajutam echipele noastre în mutarea lor în casele lor, dacă era nevoie de ajutor.

Facem acest lucru pentru a proteja sănătatea personalului nostru, dar considerăm că aceasta este responsabilitatea noastră socială. Cu cât sunt mai puțini oameni care utilizează transportul public, cu atât mai puține posibilități vor avea virusul să se răspândească în continuare. Cu toții trebuie să facem partea noastră pentru a o conține și atenua.
 
 
20200313_101736.jpg20200313_172738.jpg
 
Acest lucru ne va afecta inevitabil productivitatea, și încă trebuie să înțelegem ce impact are asupra programelor noastre de producție. Trebuie să învățăm o mulțime de noi abilități pentru comunicarea și planificarea în echipă; există o mulțime de designeri de juniori în echipele care acum vor necesita pregătire și asistență de la distanță, punând eforturi pe seniorii noștri.

Aceste griji sunt, desigur, banale în comparație cu problemele masive cu care se va confrunta întreaga omenire în săptămânile și lunile următoare. Cu toții va trebui să ne preparăm pentru perioade grele. Înțelegem însă că fanbase-ul nostru așteaptă o comunicare onestă de la noi și orice noutăți pe care le putem oferi cu privire la îmbunătățiri și la noi caracteristici și conținut pe care lucrăm.

Blogul nostru și canalele noastre de social media vor rămâne platformele noastre principale de comunicare și vom face tot posibilul pentru a menține fluxul de știri regulat, informativ și distractiv.

De asemenea, am dori să vă oferim informații actualizate cu privire la participarea noastră la evenimente viitoare.

Datorită circumstanțelor și provocărilor extraordinare pe care le prezintă actualul focar COVID-19, Salonul Mid-American de Camioane a fost anulat; puteți găsi mai multe informații pe pagina lor de pornire . De asemenea, Twitchcon UE a lansat recent o  declarație , în care au anunțat anularea evenimentului lor. Oricine are rezervări la TwitchCon EU sau MATS 2020 ar trebui să contacteze direct organizatorii pentru mai multe informații cu privire la biletele lor.

Pentru siguranța și bunăstarea echipei noastre și a comunității, vom analiza cu atenție planurile noastre pentru viitoarele evenimente, cum ar fi Truck World Canada (care a fost recent programat) și Truckfest Peterborough. Vom posta un anunț aici pe blogul nostru sau pe canalele noastre de socializare cu privire la orice alte modificări ale planurilor noastre de călătorie.

Din păcate, regretăm, de asemenea, să vă informăm că SCS E-Shop nu va mai accepta comenzi noi și va fi închis până la o notificare ulterioară. Orice comenzi care au fost făcute și plătite până astăzi vor fi în continuare procesate. Dacă aveți întrebări cu privire la comenzi, contactați eshop@scssoft.com

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze comunității noastre care poate și-a făcut planuri să ne întâlnească la oricare dintre evenimentele anulate. Vom continua să vă ținem la curent în lunile următoare.
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante