Jump to content

A 1000-a aniversare a editurii WoTr


ValyTM

222 views

A 1000-a aniversare a editurii WoTr

 
Știați că avem o galerie în care puteți încărca imaginile dvs. de la Euro Truck Simulator 2 sau American Truck Simulator pentru a le vedea lumea? Poate că le-ați văzut prezentate pe pagina principală World of Trucks , sau chiar între ecranele de încărcare; dar cine alege aceste imagini și cine le depune?
 
wotr_image.png
De trei ori pe săptămână, câțiva membri anonimi ai echipei noastre, cunoscuți ca „Editorul” aleg din sutele de mii de imagini încărcate în galeria WoTr de către comunitatea noastră. Odată ce a fost luată o decizie, sunt alese șase imagini, iar utilizatorilor li se acordă realizarea Pick Editors și sunt prezentate pe prima pagină a World of Trucks. Cu toate acestea, aceasta nu este o sarcină ușoară, deoarece există atât de multe imagini grozave din care să alegeți!

Astăzi suntem mândri că sărbătorim alegerea celui de-al 1000-lea editor WoTr care va fi inclus în jocul nostru. Din 2013 ne-au prezentat peste 6000 de imagini, care până acum au adunat peste 4 milioane de vizualizări, 3,9 milioane de like-uri și peste 3 milioane de comentarii! Trebuie doar să arătăm cât de mare este familia noastră de camionete.

 
Deci, cum trimiteți o imagine în galeria noastră WoTr? În primul rând și cel mai important, veți avea nevoie de un cont World of Trucks, asigurați-vă că vă înscrieți . După înregistrare, asigurați-vă că vă conectați profilul ETS2 sau ATS la contul dvs. WoTr (care poate fi găsit pe ecranul de selecție a profilului). După ce v-ați conectat cu succes profilul, începeți să fotografiați! Puteți utiliza studioul foto și managerul de capturi de ecran pentru a face fotografii și a le încărca direct în galeria WoTr, pe care apoi le puteți vizualiza pe WorldofTrucks.com.

Atunci trebuie să sperăm că veți capta atenția unuia dintre editorii mereu evazivi. Așteptăm cu nerăbdare să vedem mai multe imagini uimitoare în fiecare zi. Asigurați-vă că ne conectați profilul dvs. WoTr în comentarii, este posibil să aruncăm doar o privire și să scoatem de la cap editorul de imagini potențiale. Amintiți-vă doar, nu vă blocați și conduceți;)
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante