Jump to content

Pachet de humble australie pentru salvare


ValyTM

209 views

Vineri, 17 ianuarie 2020

Pachet de humble australie pentru salvare

 
Așa cum mulți dintre voi pot fi conștienți, Australia a fost într-o stare de urgență din cauza cantității mari de focuri de tufiș care s-au răspândit incontrolabil pe aproximativ 103.000 km pătrați de teren. Alimentate de secetă și căldură extremă, focurile de tufă s-au ars în mare parte a țării din septembrie și au provocat devastarea multor case, orașe, păduri și animale.

Pentru a ajuta eforturile de salvare ale acestui dezastru devastator, am unit forțele cu alți dezvoltatori de jocuri mari și Humble Bundle pentru a lansa un pachet special de o săptămână de caritate pentru jocuri care include peste 400 de dolari în jocuri pentru doar 25 de dolari sau mai mult.
100% din veniturile obținute din achiziția pachetului dvs. ajută animalele sălbatice și animalele afectate de focurile austriace care pot fi achiziționate aici .
 
GRID1920x1080.jpg

Multe dintre jocurile incluse sunt preferatele personale din echipa noastră de aici la SCS Software și includ câteva titluri indie. Să vedem ce au de spus dezvoltatorii noștri despre unii dintre ei!

Tomáš "Timmy" Duda, hoț de rață:
Assault Android Cactus + - Cel mai bun împușcător twin-stick pe care l-am jucat vreodată. Un joc rapid, foarte distractiv, cu mici personaje android drăguțe, coloana sonoră uimitoare (continui să cânt jocul peste cântec ), design-uri șefe cool, clasamente și o mulțime de deblocări.
Paradigmă - Joc de aventură punctual și clic pe un mutant frumos, o năprasnică modificată genetic, care vomită bomboane și bătăi de phat .

Ondřej "Duff" Dufek, ATS hartă DLC plumb:
Turnul armelor- Numele spune totul. Primul om care trage de gloanțe. Îți plac umorul ciudat și armele stupide? Joacă acest joc.
Detective Broaște - Da, din nou, numele spune totul. Ești o broască și un detectiv, cu o lupă cu adevărat utilă. Folosește-l pentru a rezolva misterul, sau nu. Cu adevărat amuzant joc scurt cu personaje grozave, umor deadpan și mișcări de dans rău.
Machinarium - aventură clasică. Cum de nu l-ai mai jucat deja? Își sărbătorește 10 ani. Puzzle-uri grozave, stil de artă magnific și coloana sonoră, ahh, coloana sonoră ...

Martin "Dirk" Haustein, conducător de cercetare ETS2:
Mr. Shifty- Un alt joc pe Hotline Miami-esque, dar în niciun caz doar o copie. Mecanicul teleportului face toată diferența și, în final, face ca acest joc să fie plăcut, deși scurt. Povestea este mai degrabă doar „cineva a furat niște plutoniu”, dar totuși reușește să fie ingenios și să te facă să zâmbești.
Hand of Fate 2 - Dacă ai jucat primul, acesta este cam același lucru, doar mai mult. Există arme noi, dușmani, tovarăși, căutări, dar în final rămâi doar o carte în mâna dealerului.

Patrik Rak, programul principal:
Colecția FRAMED - joc de puzzle de carte de benzi desenate noir detectat cu greu! Este foarte distractiv să încercați rezultate diferite prin rearanjarea panourilor. Experiența diferitelor eșecuri este la fel de interesantă precum aflarea soluției corecte.
Satinul Regatului - Succesorul spiritual al sindicatului inițial. Un joc futurist cyberpunk axat pe furturi, cu o mulțime de vibrații Blade Runner.

Katerina Chatzimichalaki, programatorul World of Trucks:
Hollow Knight - Micul joc drăguț din metroidvania, cu un joc strâns, coloană sonoră frumoasă și stil de artă și poveste satisfăcătoare. Este extrem de interesant faptul că urmează să vină mai multe la următoarea tranșă Hollow Knight: Silksong.
Hacknet - Un simulator de hacking bazat pe terminal, cu o poveste misterioasă și o coloană sonoră excelentă care vă ajută să vă cufundați și mai mult în contractul de hacking la îndemână.

Puteți găsi multe alte jocuri grozave în acest pachet de la dezvoltatorii australieni și, de asemenea, de la dezvoltatorii din întreaga lume. De asemenea, puteți găsi acolo propriul nostru titlu Euro Truck Simulator 2 însoțit de pachetul australian Paint Job, care conține artă autohtonă și canguri cu care să vă pictați camionul. Asigurați-vă că vă împărtășiți sprijinul utilizând Hashtag #HaulForAustralia pe Twitter și Instagram !

Puteți ajuta să faceți diferența făcând ceea ce mulți dintre noi facem cel mai bine, care este jocurile! Vă mulțumim pentru susținere în avans dacă alegeți să achiziționați acest pachet special. Puteți achiziționa pachetul Humble Australia Fire Relief aici.
 
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante