Jump to content

O privire înapoi la 2019


ValyTM

327 views

Miercuri, 29 ianuarie 2020

O privire înapoi la 2019

 
2019 a fost unul dintre cei mai aglomerati ani in ceea ce priveste lansarile companiei noastre. După cum puteți vedea prin cantitatea de bloguri și postări sociale anul trecut; Echipele noastre au muncit mult pe tot parcursul anului pentru a vă oferi noi extinderi de hărți, camioane, DLC-uri, actualizări și multe altele.

Pentru a contribui la punerea în perspectivă a lucrurilor, am creat o scurtă compilație a tuturor principalelor lansări, evenimente și actualizări din 2019 într-un videoclip scurt de înfășurare. Este greu de crezut că toate acestea au fost realizate într-un singur an!

 
 
Cu un nou an înaintea noastră, deja lucrăm din greu la multe noi actualizări, extinderi de hărți, vehicule, evenimente World of Trucks și noi evenimente publice la care să participăm. Unele dintre acestea au fost menționate într-unul dintre postările noastre recente de pe  blog ; Cu toate acestea, cu un pic de noroc, sperăm să vă surprindem cu alte câteva suplimente pentru a vă bucura în jurul lansărilor pe care le așteptați în mod normal de la noi.

Asigurați-vă că urmăriți chiar aici pe blog și pe canalele noastre de socializare pentru știri, teasere și multe altele! Care a fost lansarea, actualizarea sau evenimentul dvs. preferat din 2019? Distribuie cu noi comentariile tale de mai jos. 
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante