Jump to content

SCS Video Contest 2020


ValyTM

148 views

Luni, 20 ianuarie 2020

SCS Video Contest 2020

 
Odată cu lansarea ultimului și cel mai nou conținut, am primit un număr mare de capturi de ecran, videoclipuri și multe altele pe canalele și forumurile noastre de social media. Anul trecut am organizat un concurs care a oferit oportunitatea producătorilor de film creatori ai comunității noastre să își arate munca. Anul acesta nu numai că repetăm asta, dar includem împreună American Truck Simulator și Euro Truck Simulator 2 împreună.

Așadar, pentru a sărbători lansările de anul trecut, accentul videoclipului poate fi fie Road to the Black Sea , Washington sau Utah - prezentat împreună sau singur - alegerea ta. Dar trebuie să vă concentrați pe un singur joc , nu puteți amesteca ambele simulatoare.

 
blog_video_contest.jpg

Din acest moment, concursul este acum live! Oricine dorește să-și arate abilitățile de filmare creativă este binevenit să facă acest lucru prin crearea unui videoclip asemănător unui trailer, cu oricare dintre extensiile hărții de anul trecut, ca obiectiv principal și cu libertatea de a folosi orice alte DLC-uri pentru jocurile noastre.

Cele mai bune 5 videoclipuri vor fi selectate de personalul SCS Software, iar cei cinci câștigători vor primi un cupon care le va permite să cheltuiască 100 EUR pentru orice în magazinul electronic SCS Software , plus 1 cheie Steam pentru Euro Truck Simulator 2 - Iberia sau 1 cheie Steam pentru American Truck Simulator - Idaho !

Cheltuielile de expediere vor fi acoperite și de SCS Software, pentru a face corect pentru toți fanii noștri de pe glob, întrucât suntem conștienți că costurile de transport pot arunca o umbră în emoția de a câștiga. În cazul unui număr foarte mare de participanți cu înregistrări de calitate, este posibil să obținem câteva recompense.

Rețineți că videoclipurile dvs. ar trebui să fie oarecum asemănătoare unui film și cinematografice. Videoclipurile normale „Hai să jucăm” nu vor fi acceptate. Efectele ulterioare și editarea este permisă.


Condiții (citiți cu atenție - trebuie să le îndepliniți pe toate):
 • Trebuie să folosiți doar jocul standard și DLC (conținut SCS) - folosind orice mod de la terți vă va descalifica de la concurs; deci doar jocul de bază și oricare dintre DLC-urile noastre oficiale sunt permise
 • Cameră Dev (cameră gratuită) poate fi utilizată, precum și orice alte funcții de joc (modificarea configurației este permisă complet)
 • Puteți utiliza orice combinație de camioane și remorci
 • Videoclipul trebuie filmat în principal în locații de la Road to the Black Sea, Washington și extinderea hărții Utah.
 • Forma videoclipului este completă, dar nu uitați să vă păstrați fișierul video original și, desigur, să păstrați venituri dacă sunteți un creator semi-pro (consultați licența noastră de monetizare ).
 • Toate videoclipurile trebuie să fie încărcate pe YouTube ca videoclip disponibil public și vom fi încântați să includem intrările valoroase în fluxurile noastre de social media, deoarece acestea ajung la noi pentru a vă ajuta să creșteți numerele de spectatori.
 • Muzica prezentată în videoclip este la îndemâna dvs., dar din moment ce videoclipul trebuie să fie pe YouTube, trebuie să respecte conținutul YouTube și politica de copyright
 • O intrare video pe persoană
 • Pentru a participa, trebuie să trimiteți linkul direct YouTube împreună cu numele / porecla dvs. la concurs@scssoft.com - Subiectul e-mailului trebuie să fie „SCS Video Contest 2020”

Parametri tehnici:
 • Lungime: 90-120 secunde (nu mai puțin de 90, nu mai mult de 120)
 • Rezoluție: 1920x1080 sau mai mare.
 
16. Februarie 2020 23:59 UTC este termenul limită - înscrierile primite după această dată nu vor fi acceptate.

 
 - Termenii și condițiile complete sunt disponibile aici -
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

Informații importante