Jump to content

Prezentările la Premiile Steam din 2019!


ValyTM

134 views

Miercuri, 27 noiembrie 2019

Prezentările la Premiile Steam din 2019!

 
Este din acea perioadă a anului în care jucătorii din întreaga lume își nominalizează jocurile preferate în 8 categorii diferite în Steam Awards ! Considerăm că aceasta este o oportunitate excelentă pentru jucători să recunoască și să recompenseze studiourile de joc și dezvoltatorii pentru crearea unui titlu cărora le place cu adevărat să joace.
 
Blog_banner.jpg

În acest an, titlurile noastre Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator sunt eligibile pentru a fi nominalizate pentru categoria Labour of Love, care este descrisă drept „Acest joc, până în ziua de azi, încă primește conținut nou după toți acești ani”, care credem că se potrivesc ambele jocuri noastre foarte bine și cu sprijinul tău vor continua mulți ani următori. Dacă alegeți să ne nominalizați pentru premiile din acest an, vom fi foarte recunoscători pentru votul dvs.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului 2019, ne-am gândit să aruncăm o mică privire înapoi la actualizările noastre pentru ambele jocuri din acest an.

La începutul anului am anunțat  statul Washington pentru ATS, care a fost lansat în iunie. Include mulți kilometri de drumuri noi, industrii unice, repere și multe altele! De asemenea, am lansat programul  Forest Machinery DLC  împreună cu  actualizarea 1.35  care a inclus o tonă de conținut nou și actualizări.

001.jpg018.jpg 

În iulie, am anunțat  Utah  pentru ATS, care a fost primul SCS Software pentru lansarea a două hărți într-un an. Dispune de mulți kilometri de rețele rutiere, orașe mari și mici, noi industrii petroliere și miniere și peste 260 de repere de recunoscut! Alături de acesta, am introdus, de asemenea,  1,36,  care includea reîncărcări ale hărții, noi remorci de proprietate, suport Direct X 11 și multe altele.
 
001_Utah.jpg
002.jpg
 
 
 

La întoarcere , este lansarea drumului foarte așteptat  pentru Marea Neagră  pentru ETS2. Prezentând țările din România, Bulgaria și Turcia. Așa cum ați văzut de pe blogurile mai recente, acesta include verificări mai complexe ale controlului la frontieră, treceri unice ale bacurilor fluviale, noi industrii și multe altele.
 
001_ETS2.jpg
002_ETS2.jpg

Și au existat atât de multe altele, cum ar fi camioane noi pentru ambele titluri, nenumărate actualizări, evenimentul Pink Ribbon Event , competiții, live-stream-uri , integrare periferică RGB, turneul nostru pe drum, evenimente World of Trucks , navigare prin voce GPS, reglare pachete, Sardinia și Corsica și multe altele!

Așadar, pentru cei care au decis deja să ne voteze, vă mulțumesc, iar dacă doriți să ne nominalizați, aveți până la 3 decembrie la ora 10 dimineața PST ! Dacă aveți și timp liber, am aprecia cu adevărat o recenzie Steam a celor mai recente versiuni ale noastre, aceasta ne ajută cu adevărat pe noi și pe alți utilizatori care s-ar putea gândi să încerce unul dintre ei.
 
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Informații importante