Jump to content
Regiuni de vizitat în ProMods ×
Regiuni de vizitat în ProMods
 • Welcome to Pages!

  To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side Block Manager to expand the block manager.
  You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

 • Pink Ribbon Charity Event


  ValyTM
  Panglicile roz, și culoarea roz în general, sunt mai frecvente în cursul lunii (internaționale) de conștientizare a cancerului de sân, sau campanie anuală de sănătate organizată de organizație a organizației de caritate mamare mai mare în fiecare octombrie pentru a crea un grad de conștientizare și a strânge fonduri pentru combaterea bolii.
   
   


  Inspirat de producții de camioane și camionieri pentru întreaga lume, în luna octombrie este în timp ce nu vom alătura campaniei de sensibilizare a unui cancer de sân roz panglică!  Solicităm în comunitate să ne putem alcătui pentru o cauză sporită de cauză grozavă, livrând mărfuri Panglica Roz în Europa și SUA în evenimentul nostru internațional Panglica Roză Carity World of Trucks.
   

  004.jpgats_hq_5d75f76a_13.jpg
  ss_9c039e0ef1a6aab718462a82f04b45e6ffa2e4c1.1920x1080.jpg002.jpg
   

   

  Pentru a putea ajuta mai departe răspândirea cuvântului, sunt create propriul nostru pachet de caritate Panglica roz DLC pentru acest eveniment.  Vom dona  100%  din pachetul nostru Pink Ribbon Charity Pack DLC pentru a recunoaște cercetarea și cunoașterea informațiilor despre cancerul de sân, în momentul în care se fundează   cercetarea în domeniul cancerului de cancer  și   Alianța femeie cu cancer de sân  .  Sperăm ca lista de organizații caritabile la îngrijirea contribuie la crearea pe care o putem colecta mai mulți bani în timp.
   
  Așteptăm cu mai multă vreme să vedem capturi de ecran și videoclipuri care susține acest eveniment caritabil special.  În orice fel de participare, asigurați-vă că nu puteți eticheta și folosiți-   o   pe  #PinkMyTruck pe platforma noastră de pe social media ( Twitter   Instagram   Facebook  )
  005.jpg
   

  De asemenea, vă puteți alătura pentru un flux de caritate foarte special, care va fi transmis LIVE pe Twitch și Steam cu membrii echipei SCS, Alex (LondonLad) și Gavin începând cu ora 15:00 UTC (17:00 CEST), care vor participa cu joburi din eveniment!

  Reguli:

  Folosind contracte externe, în Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator sau ambele jocuri, folosind un profil conectat la World of Trucks, comunitatea urmează să finalizeze un total combinat de 1.000.000 de livrări de mărfuri Pink Ribbon folosind remorca Pink Ribbon oferită.

  Atunci când un jucător contribuie cu un total de 12 sau mai multe livrări de bunuri Pink Ribbon, șoferii își vor îndeplini obiectivul personal.

  Evenimentul va fi încheiat duminică, 20 octombrie, la 23:59 UTC. recompense:  Obiectiv personal: contribuțiile individuale ale unui jucător de 12 sau mai multe livrări de mărfuri Pink Ribbon vă vor răsplăti cu o realizare personală World of Trucks și o pereche unică de mănuși de box suspendate gofrate în relief roz-panglică ca articol de inventar cu abur pentru Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator. Obiectivul comunității: Odată îndeplinit obiectivul comunității de 1.000.000 de livrări de mărfuri Pink Ribbon și, dacă ați atins și obiectivul dvs. personal, veți primi, de asemenea, o pereche atractivă de zaruri câștigătoare în stil roz-panglică ca articol de inventar Steam pentru Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator.  Să lucrezi și să-ți poată ajuta să-ți conștientizezi cancerul în timp în lumea virtuală, așa cum ar putea fi deja deja și să poată continua în lumea reală, camionieri de pretutindeni, ca unul!
   

  Edited by ValyTM  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  This is now closed for further comments

×
×
 • Create New...