Jump to content
Regiuni de vizitat în ProMods ×
Regiuni de vizitat în ProMods
 • Welcome to Pages!

  To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side Block Manager to expand the block manager.
  You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

 • Euro Truck Simulator 2 Update 1.36 Open Beta


  ValyTM

   

  Cum să vă promovați pentru ocuparea evenimentelor de pe panglică roz, este posibil ca unii dintre voi să nu fiți anticipați actualizarea îngrijirilor care se apropie.  Aduceți noi, dar motivăm principalul este schimbarea directă și pregătirea pentru extinderea drumurilor către Marea Neagră.  Haideți să parcurgem lista   Euro Truck Simulator 2  Actualizare 1.36 Beta deschisă.
   

  blog_ETS2_1_36_open_beta.jpg


  Un cuvânt de prevenire mai întâi - se poate   evita   versiunea  beta  dacă se intenționează să finalizeze alte cărți pentru   evenimentul Pink Ribbon   - nu este acceptat pe 1.36 și   NU se poate   reveni la versiunea finală mai veche a jocului, cu un profil modificat. prin versiunea 1.36 a jocului.  Există modificări de bază, inclusiv sau alte versiuni de salvare, decizie sau copie de siguranță a profilurilor pentru a avea grijă să le păstrăm (pentru a face o copie de rezervă manuală doar pentru un sigur) folosind versiuni 1.35 sau mai vechi

  Un accent major al actualizării este pe   DirectX 11   (11.1 pentru a fi exact). Sunt hotărâți să renunțăm la suport pentru DirectX 9, în scopul creării mai rapide și mai ușoare a funcționării.  Așadar, începând cu actualizarea 1.36, jocurile noastre vor fi compatibile cu îngrijirea sistemelor care reglementează DirectX 9.
   

  001.jpg004.jpg
   

  Cu toate acestea, 1,36 nu se pot referi doar la modificările de instalare, atunci când pot fi tratate frumos.  Prima noutate majoră este insula recent anunțată în  Corsica  , care să se îngrijească de viță de vie, plus gratuit, să  trăiești Franța!  extinderea hărții  Se poate ajunge cu feribotul de la Marsilia în Franța sau Sassari în Sardinia.
   

  002.jpg003.jpg
   

  O două majorare majoră este adăugarea ocolirilor la joc.  Acestea sunt caracterizate pentru a fi iubite, prin intermediul și jucătorii jucătorului  American Truck Simulator  , probabil pentru imprevizibilitatea sa.  În orice moment, rezervați-vă de timp poate dispune întîlnirea unui indiciu despre închiderea tamburului sau îngrijirea polițistă a fluturii de pe autostradă.  Poate fi incertitudine este ceea ce ne dorim în jocurile noastre, până în prezent, să facem un document complet previzibil.  Vrem să trebuie să îmbunătățim ocazional (un pic de stres pentru lucrări condimentale, nu?), Așa cum trebuie să fie șoferii reale. Dar obiectivul principal este să vă distrați, pentru că sunt îngrijiți locul pentru funcționarea lor, pentru a putea avea un glisor pentru mări / micșora frecvența ocolirilor (cu opțiunea completă a operațiunilor sale).
   

  005.jpg006.jpg
   

  Și pentru a îndeplini mai multe dorințe, 1.36 vă oferă opțiunea de a vedea șoferii, camioanele și remorcile dvs. pe harta managerului (și numai pe această hartă). În afară de aceasta, veți avea la dispoziție și ace de evitare, permițându-vă să setați locuri pe care nu doriți să le parcurgeți pe GPS.
   

  detours.jpgdrivers_map.jpg
   

  Pe lângă cele de mai sus, există o serie de adaosuri mai mici, cum ar fi unele vehicule AI noi, îmbunătățiri anti-aliasing, introducere de caractere chineze și non-latine (cunoscută sub numele de IME) și unele modificări de suport MOD.

  Sperăm că vă veți bucura de toate aceste noi adăugări, dar vă rugăm să vă amintiți: este doar o versiune beta deschisă, nu o versiune publică stabilă - deci  puteți întâmpina erori, instabilitate, blocaje sau blocaje . Este complet în regulă dacă doriți să așteptați lansarea finală. Dar dacă sunteți interesat să ne ajutați să ajungem mai repede, vom aprecia toate feedback-urile dvs. pe forumul nostru   și rapoartele de bug  uri de  acolo. În timpul betas-urilor deschise, operăm un site alternativ dedicat pentru World of Trucks, care este utilizat pentru a testa în siguranță toate noile caracteristici. Te rog viziteaza 

  World of Trucks Open  Web beta pentru mai multe informații. De asemenea, consultați wiki-ul nostru modding pentru a obține detalii referitoare la mod-uri pentru joc. Dacă doriți să participați la versiunea beta deschisă, puteți găsi această versiune în filiera public_beta de pe Steam. Modul de accesare este următorul: client Steam → BIBLIOTECA → faceți clic dreapta pe Euro Truck Simulator 2 → Proprietăți → fila Betas → public_beta → 1.36 beta publică. Nu este necesară nicio parolă.


   

  Nu ne putem schimba dacă trebuie intenționate să facem livrări complete din Roșie Panglică, întrucât nu mai rămânem întoarcere!
   
  BETA DESCHISĂ NU  SPRIE EVENIMENTUL  CU   RIBBON PINK  !

  Edited by ValyTM  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


×
×
 • Create New...